Bugs

9 posts / 0 new
Last post
SammyA's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Joined: 01/14/2006

Bugs

#1 Back to Top

No, not the Greg Noll shape of the late 60s, nor a reference to Wayne Bartholomew.

This is about an actual forum bug, which I guess is what this section is really for. Despite what is often posted here.

I have the general discussion page saved as a bookmark in this form:

http://www2.swaylocks.com/forums/general-discussion

When I click that b-mark, I get this:

Fatal error: Call to undefined function arg() in /var/www/vhosts/swaylocks.com/subdomains/dev/httpdocs/sites/all/modules/taxonomy_context/taxonomy_context.module on line 265

So, as a work-around I went to the main Sways page, logged in, click the discussion link, and then chose the forum section I wanted.

In short, I just wanted to report a bug that's been occurring since last night.

SammyA's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Joined: 01/14/2006

Re: [SammyA] Bugs

Back to Top

Oh, I'd also like to add that the pages are loading really slow

I wish I didn't have to log in twice, every time I log in

SammyA's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Joined: 01/14/2006

Re: [SammyA] Bugs

Back to Top

Just saw that attempting to load the general discussion page yields this:

http://www2.swaylocks.com/taxonomy/term/1000005

Not the typical layout, and no way to enter a new topic, as far as I can see.

I wish I didn't have to log in twice, every time I log in

SammyA's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Joined: 01/14/2006

Re: [SammyA] Bugs

Back to Top

Still getting the same error message. Anyone home?

I wish I didn't have to log in twice, every time I log in

oceanrider's picture
Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Joined: 06/05/2005

Re: [SammyA] Bugs

Back to Top

Fatal error: Call to undefined function arg() in /var/www/vhosts/swaylocks.com/subdomains/dev/httpdocs/sites/all/modules/taxonomy_context/taxonomy_context.module on line 265

is the message I've been getting yesterday and today.  I'm suprised that I even made it to this page to make a post about it.  Very sloooowwwwwww.....too.

I was using Safari and getting nowhere,but got here with only a few pages loading weird script using Firefox.  Something is definately wrong.

oceanrider's picture
Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Joined: 06/05/2005

Re: [SammyA] Bugs

Back to Top

I've yet to get the General Discussion page and see the list of threads.

I can link to a particular thread from the home page.   But if I click on General Discussion from one of those threads I get the above error message.

Why is no one else posting about this problem?

SammyA's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Joined: 01/14/2006

Re: [SammyA] Bugs

Back to Top

Yup. I'm also using Firefox. Same as you, I can see a list of a few threads on the home page, but can't access the standard forum main discussion page.

I'll try IE, just for the hell of it.

I wish I didn't have to log in twice, every time I log in

keithmelville's picture
Offline
Last seen: 1 day 22 hours ago
Joined: 03/18/2004

Re: [SammyA] Bugs

Back to Top

I sent an email to Mike Paler last night and he said he was doing some
upgrades on another section of Sways, which apparently screwed up the
forum software.... now that he's aware of the problem it should go away
soon.... hang in there guys (swayloholics in particular!).

SammyA's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Joined: 01/14/2006

Re: [SammyA] Bugs

Back to Top

I have my time preference set to "New York/America". The time displayed in the forums is five hours ahead. At 4:30 my time, Sways says it's 9:30. Why is that?

I wish I didn't have to log in twice, every time I log in